Supruga Darka Šarića tražila sastanak sa mužem u intimnoj sobi

Radiosarajevo.ba
Supruga Darka Šarića tražila sastanak sa mužem u intimnoj sobi

Lana Popović, nevjenčana supruga Darka Šarića, stigla je juče u sud u pratnji obezbjeđenja, a svaku priliku koristila je da uhvati suprugov pogled i podrži ga osmjesima, javlja Press RS.

Lana je od advokata i uprave pritvora već zatražila da se sastane u "ljubavnoj sobi". Iako joj je objašnjeno da Šarić po zakonu, dok je u pritvoru, nema pravo na intimne susrete, ona je na tome nastavila da insistira.

"Lana kaže da se Darko sam predao i da bi bio red da im se omogući da budu malo sami. Kaže da bi jako želela da zatrudni i da njihov Aleksa dobije sestru ili brata", prenosi izvor.

Šarićeva supruga se u pauzi jučerašnjeg suđenja povjerila prijateljima da joj je trenutno najveći problem da što prije nađe kućnu pomoćnicu.

"U totalnom sam haosu, ništa ne stižem. Hitno mi treba žena za kuhanje i spremanje kuće pošto nemam vremena time da se bavim, a nisam baš vična domaćica", požalila se Popovićeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije