Epilog tuče navijača Dinama i Partizana u Vukovaru: Više osoba završilo u bolnici

Hina
Epilog tuče navijača Dinama i Partizana u Vukovaru: Više osoba završilo u bolnici
PrtScr / Vukovar

Šest osoba prevezeno je sinoć u vukovarsku bolnicu nakon sukoba navijača zagrebačkog Dinama Bad Blue Boysa i beogradskog Partizana Grobara u vukovarskoj gradskog četvrti Borovo Naselje.

Vukovarsko-srijemska policija potvrdila je da se navijački sukob dogodio oko 19 sati.

"Koliko znamo za sada, sukobili su se pripadnici BBB-a i Grobara u blizini jednog ugostiteljskog objekta u Vukovaru. Znamo za dvije osobe koje su prevezene u vukovarsku bolnicu na liječenje, ali za sada ne znamo jesu li lakše ili teže ozlijeđene", rekao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Izvijestio je kako je policija privela nekoliko osoba i traga za ostalima koji su sudjelovali u sukobu. Iz policije kažu da su bili spremni jer se tokom vikenda organizira turnir u malom nogometu u ovom Hrvatskom gradu.

Građani tvrde da je u tučnjavi učestvovalo 20-tak osoba, a koristili su baklje, palice i druge predmete.

Policija je privela 16 osoba, a kako su naglasili poznat im je identitet osoba koja su pobjegle sa mjesta događaja, tako da će i oni biti privedeni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije