Student pao s prozora četvrtog sprata zgrade Univerziteta

Radiosarajevo.ba
Student pao s prozora četvrtog sprata zgrade Univerziteta
Policijska uprava zadarska u srijedu je oko 14.25 sati dobila dojavu da uz zgradu Univerziteta, na tlu u dijelu prema parku Kapetanski, odnosno uz crkvu sv. Dimitrija, leži mlađi muškarac, javlja Zadarski list.

"Policijski službenici odmah po dojavi izašli su na mjesto događaja i tamo u besvjesnom stanju pronašli mlađeg muškarca čiji identitet još utvrđuju kao i okolnosti njegove nesreće", potvrdio je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije, navodeći kako je muškarac u teškom i po život opasnom stanju kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u zadarsku bolnicu.

Zadarski list neslužbeno saznaje da je riječ o mladiću iz unutrašnjosti Hrvatske, studentu na zadarskom Univerzitetu, no niko sa sigurnošću nije mogao reći je li mladić pao ili je riječ o pokušaju samoubistva.

Prije nego je pronađen kako nepomično leži na tlu uz zgradu Univerziteta, studentice Odjela za talijanistiku primijetile su mušku osobu kako sjedi na prozoru toaleta na tom Odjelu smještenom na zadnjem, četvrtom spratu pomenute zgrade.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije