Užas: Milan fizički zlostavljao suprugu, a onda tjerao prijatelja da je siluje

Radiosarajevo.ba
Užas: Milan fizički zlostavljao suprugu, a onda tjerao prijatelja da je siluje
Foto: Arhiv / Ilustracija

Policija u Srbiji uhapsila je  Milana R. (36) iz Grocke kod Beograda zbog sumnje da je brutalno pretukao nevjenčanu suprugu M. A. (33). Potom je navodno pokušao natjerati svog prijatelja da s njom ima seksualne odnose, piše Telegraf.

Ovaj se nemili događaj zbio 11. septembra, a napadnuta žena je srećom uspjela pobjeći od nasilnika i pozvati policiju.

Žena je od nasilnog supruga pobjegla kod roditelja u Šabac, ali je on došao po nju i nagovorio je da krene s njim nazad u Grocku, prenosi Blic.

Šabac su napustili autom oko 23 sata, a muškarac ju je odmah počeo maltretirati. Vrijeđao ju je i svašta joj govorio, a zatim se zaustavio na putu k Grockoj na nepoznatoj lokaciji gdje je žena doživjela stravičnu torturu.

“Nasilnik je izbacio suprugu iz vozila, pa je počeo brutalno udarati šakama po glavi i čupati za kosu. Kako mu ni to nije bilo dovoljno, nesretnoj ženi je potom skinuo svu odjeću i prijatelja tjerao da s njom ima seksualni odnos”, kazao je izvor Telegrafa.

No, drugi je muškarac to odbio pa je Milan vratio ženu u autu te su autom stigli u Grocku oko tri ujutro.

“Kada su stigli ispred kuće, M. A. je uspjela da iskoristi trenutak nepažnje supruga dok je pričao sa prijateljom i spasi se. Istrčala je iz vozila i tako gola, bez odjeće na sebi, pobjegla kod prvog komšije. Čovjek je bio šokiran kada je ugledao uplakanu ženu. Odmah je pozvao policiju koja je ubrzo privela nasilnika u stanicu”, ispričao je izvor.

Istraga će utvrditi sve okolnosti ovog slučaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije