Stravična nesreća u Hrvatskoj: Poginuo Mostarac, četvero u životnoj opasnosti

0
Radiosarajevo.ba
Stravična nesreća u Hrvatskoj: Poginuo Mostarac, četvero u životnoj opasnosti
Foto: Twitter / Ilustracija / Hrvatska policija

Policijska uprava osječko-baranjska danas, 3. septembra, u 00.51 sati primila je dojavu da je u Osijeku, u Ulici cara Hadrijana 3, kod skretanja za 'Remizu', došlo do saobraćajne nesreće u kojoj ima povrijeđenih osoba.

U saobraćajnoj nesreći, na mjestu događaja preminuo je vozač automobila dok su četiri osobe zadobile teške tjelesne povrede opasne po život te su prevezene u Klinički bolnički centar Osijek gdje im se pruža ljekarska pomoć.

Vatrogasci JVP-a Osijek izašli su na intervenciju, a na njihovim stranicama objavljene su i fotografije spašavanja povrijeđenih.

Spektakl u Sarajevu: Brega i Tifa pozdravili publiku u Domu mladih

Spektakl u Sarajevu: Brega i Tifa pozdravili publiku u Domu mladih

Do saobraćajne nesreće došlo je kada je vozač automobila zbog neprilagođene brzine kretanja prilikom izlaska iz zavoja sletio s trotoara, nakon čega je vozilom udario u stub i drvo da bi zatim vozilo bilo odbačeno u banderu gdje se i zaustavilo.

Uviđaj na mjestu događaja obavila je zamjenica općinskog državnog advokata u Osijeku u saradnji s policijskim službenicima Postaje prometne policije Osijek.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije