Stravična nesreća u Hrvatskoj: Automobil sletio s ceste, četvero mladih poginulo

Radiosarajevo.ba
Stravična nesreća u Hrvatskoj: Automobil sletio s ceste, četvero mladih poginulo
PrtScr / Ilustracija (na slici nije događaj opisan u tekstu)

U noći na četvrtak u Starim Mikanovcima kod Vinkovaca u Hrvatskoj dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginulo četvero mladih ljudi, javlja policija.

U četvrtak oko 1 sat u Osječkoj ulici u Starim Mikanovcima dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su četiri osobe smrtno stradale, piše Dnevnik.hr.

19-godišnji vozač zbog prebrze vožnje izgubio je nadzor nad automobilom Audi đakovačkih registracijskih oznaka. Sletio je s ceste i udario u porodičnu kuću.

Od siline udara 19-godišnji vozač, 18-godišnja suvozačica te 18-godišnji i 20-godišnji putnici na stražnjim sjedištima poginuli su na mjestu nesreće.

Na teren su izašli timovi vinkovačke Hitne medicinske pomoći, DVD-a Stari Mikanovci i Javne vatrogasne postrojbe Vinkovci te mrtvozornik i patolog Opće županijske bolnice Vukovar.

Uviđaj prometne nesreće provela je državna odvjetnica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima u suradnji s policijom. Slijedi obdukcija smrtno stradalih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije