Šta je Jala kazao nakon pucnjave u Beogradu

Radiosarajevo.ba
Šta je Jala kazao nakon pucnjave u Beogradu
Facebook / Jala
U pucnjavi koja se dogodila jutros oko 3.30 sati ispred beogradskog splava "Snake and Shake", a u kojem su nastupali bh. reperi Jala i njegov kolega iz Srbije Juice, ranjene su tri osobe.

Podsjećamo, ranjeni su tatoo majstor Miloš Stevanović, reper Vukadin Gojković (Vuk Mob) i nepoznata djevojka.

"Veze nemam šta je bilo, Boga mi. Poslije nastupa sam saznao da je bila pucnjava. Tokom nastupa ništa nisam čuo. Ne znam ni ko je ranjen ni šta je bilo. Ne bih da komentiram jer nisam ništa vidio, ni čuo“, izjavio je Jala nakon nastupa za Avaz.

Kako javljaju mediji iz Srbije, Stevanović je upucan nekoliko puta u noge, leđa i jednom u kuk, dok je Vuk Mob upucan jednom, a nepoznata djevojka je u pucnjavi zadobila prostrelnu ranu na nozi. Nju je pogodio zalutali metak koji je napadač ispalio na Stevanovića i Gojkovića.

Pucnjavi je, navodno, prethodilo koškanje između dvojice ranjenih mladića i dvije nepoznate osobe na splavu. Osiguranje kluba je zbog toga svu četvoricu mladića izbacilo sa splava, nakon čega je došlo do obračuna.

Napadači su nakon pucnjave pobjegli s lica mjesta i policija traga za njima.

Pogledajte video koji je Jala objavio po dolasku u Beograd:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije