Srbijanski turisti ostali 'zaglavljeni' u Grčkoj: 'Ne isplati nam se dolaziti po vas'

1
Radiosarajevo.ba
Srbijanski turisti ostali 'zaglavljeni' u Grčkoj: 'Ne isplati nam se dolaziti po vas'
Foto: EPA-EFE / Ilustracija

Srbijanska agencija obavijestila je preko Instagram naloga da obustavlja prijevoz putnika od i do Grčke, a ta vijesti napravila je velike probleme brojnim državljanima Srbije.

Razlog je taj što je nekoliko njih agencija trebala vratiti sa odmora u Grčkoj, ali zbog novih pravila grčkih vlasti oko prevoza puta bili su prepušteni sami sebi.

"Dragi putnici, zbog toga što grčke pogranične službe onemogućavaju nesmetan kombi prevoz, nismo u mogućnosti da nastavimo sa prevozom na ovoj destinaciji do daljnjeg. – Ukoliko dođe do promena, blagovremeno ćemo vas obavestiti na fejsbuk i instagram nalogu i našem sajtu", saopštili su iz agencije.

Jedna od Srbijanki koja je ostala 'zaglavljena' u Grčkoj zbog navedenog problema je Dragana J.

Ona je, skupa sa sestrom i djetetom morala da nađe alternativu kako bi se iz Stavrosa vratila u Beograd.

"Prekjuče, u utorak su nas zvali, rekli da su imali problema na granici. Naime, pokušali su da prebace osmoro ljudi, što je protivzakonito zbog korone i kazne su platili i oni i putnici. Citiram, rekli su nam sledeće: 'Ne isplati nam se, ne možemo da dođemo po vas.' Nisu se udostojili čak ni da nam nađu alternativu. Ako već ne možete da ispunite svoj deo dogovora, nađite nam alternativu. U našem slučaju, dve žene su ostavljene same da se snalaze, zajedno sa malim detetom', ispričala je Dragana za blic.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije