Srbija: Građani zarobili pedofila i predali ga policiji

Radiosarajevo.ba
Srbija: Građani zarobili pedofila i predali ga policiji

U Smederevu je juče došlo do građanskog hapšenja, kada je grupa ogorčenih ljudi opkolila Prvoslava M. (65) iz Smedereva (Srbija), ne dozvoljavajući mu da pobjegne, jer se sumnjičio za bludničenje nad djevojčicom starom 12 godina.

„Osumnjičeni Prvoslav M. tereti se da je juče, u prepodnevnim satima, na improvizovanoj buvljoj pijaci u Šalinačkoj ulici, iskoristio naivnost dvanaestogodišnje devojčice i namamio je u obližnju napuštenu kuću. Kad je ona, zajedno sa njim, ušla u ovu kuću, on je počeo da je dodiruje svuda po telu, primoravajući je da i ona njega dodiruje“, kažu u Policijskoj upravi Smederevo, javljaju Nezavisne.

Pošto je od komšije čuo da je osumnjičeni odveo djevojčicu, njen očuh otrčao je do napuštene kuće i iz nje izveo dijete napolje.

Nakon toga, grupa ogorčenih građana koja se našla u blizini, opkolila je napasnika i pozvala policiju.

On je ubrzo uhapšen i sproveden u policijsku stanicu gdje mu je, nakon davanja iskaza, određeno zadržavanje od 48 sati. Nakon isteka tog roka, osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu zbog nedozvoljenih polnih radnji, biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu koji će, nakon saslušanja, odlučivati o njegovom pritvaranju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije