Sramota u Hrvatskoj: Tri maloljetnice se tukle, gomila ih snimala i navijala

Radiosarajevo.ba
Sramota u Hrvatskoj: Tri maloljetnice se tukle, gomila ih snimala i navijala
Foto: MojPortal / Sramota u Bjelovaru

Tri djevojke potukle su se u subotu iza ponoći u središnjem parku u Bjelovaru dok su ostali građani to snimali i navijali.

Redakcija portala MojPortal.hr u posjedu je snimka tučnjave, no kako je riječ o maloljetnim osobama, nisu ga htjeli objaviti.

Ali zato su objavili što je jedna savjesna Bjelovarčanka, koja je zajedno s još dvije prijateljice razdvojila sukobljene djevojke, napisala u jednoj Facebook grupi:

Preokret: Džanan Musa i njegova zaručnica u zagrljaju, nema govora o raskidu

Preokret: Džanan Musa i njegova zaručnica u zagrljaju, nema govora o raskidu

"Večeras nešto malo nakon ponoći idem s još dvije prijateljice prema autu koji je bio parkiran preko puta Cafe Bara Relax i vidim u parku pored kioska se skupila velika skupina mladih, od kojih je većina bilo maloljetno i čuje se galama. Vidim svi nešto snimaju. Odemo do jedne cure koja nije htjela sudjelovati u tome i kaže ona: “Neke cure se tuku.” Mi stale, gledamo se, jel mi to dobro čujemo, cure se tuku, a 100-tinjak ljudi sve to gleda i snima? Stojimo mi tu i ne znamo što da radimo. Ja vadim mobitel, tipkam 192 kad u tom trenutku vidim jednu od mojih prijateljica kako trči među tu gomilu mladih i ide razdvajati djevojke.

Ništa, spremam mobitel i trčim za njom. Prizor šokantan. Tri cure se vuku po podu i čupaju jednu curu za kosu. Izvučemo sa strane frendicu i tu curu, izoliramo ih, cura vidno uznemirena, plače, pokušavamo ju smirit, ali ne ide. Odvučemo ju skroz gore kod paviljona, maknemo ju od te mase neodgojenih, bezobraznih mladih, i dalje ju pokušavamo smirit, okrenemo se i vidimo da te iste cure, čiji izgled i odjevanje bolje da i ne komentiram, idu za nama i i dalje verbalno napadaju djevojku koju smo maknule od njih i i dalje ta masa mladih ide za nama i smije se. Njih to zabavlja.

Razlog zašto ovo pišem jest što nije normalno da se to događa, ne samo u Bjelovaru, već bilo gdje. Da mladi, mahom maloljetnici, se tuku i to snimaju, umjesto da smiruju situaciju. Sramota za sve one koji su to gledali i podržali!!!".

Ostatak teksta pročitajte na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije