Splitska policija uhapsila ubicu Meksikanke?

Radiosarajevo.ba
Splitska policija uhapsila ubicu Meksikanke?

Splitska policija je navodno uhapsila muškarca kojeg sumnjiči za ubistvo Selene Margarit Graciano Macedo (31), turistkinje iz Meksika, koja je ubijena 22. avgusta na Marjanu. Hrvatski mediji navode da je policija uhapsila mlađu osobu iz Splita, navodno beskućnika, koji je dosad bio poznat policiji zbog manjih kaznenih djela.

Je li uhapšeni muškarac počinio ubojstvo, doznat će se nakon što se obavi DNA analiza

Ove navode u splitskoj policiji nisu željeli ni potvrditi ni demantirati. "Kriminalističko istraživanje je još u tijeku i dok sve to skupa traje, ne možemo ništa komentirati. Javnost će biti o svemu pravovremeno obaviještena", rekli su nam u splitskoj policiji za Danas.hr.

Također, nisu željeli ni potvrditi ni demantirati da je uhapšen mlađi muškarac koji se dovodi u vezu s ubojstvom mlade Meksikanke.

Kako se očekuje, Splitsko-dalmatinska policija će u 12,15 sati održati konferenciju za novinare na kojoj će javnosti i službeno potvrditi da imaju osobu za koju sumnjaju da je povezana sa svirepim ubojstvom mlade Meksikanke, koja je nestala na Marjanu nakon šetnje sa svojim bratom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije