Šok u Srbiji: Deda Jelene Đoković pronađen vezan u kukuruzištu

Radiosarajevo.ba
Šok u Srbiji: Deda Jelene Đoković pronađen vezan u kukuruzištu

Deda Jelene Đoković, Milosav Radisavljević, pronađen je vezan u kukuruzištu u Ljigu u Srbiji, saznaje Blic.rs.

Kako saznaje Blic, Radisavljević je u policiji ispričao da su mu dvojica maskiranih muškaraca tokom noći upala u stan i tražili novac. Prema njegovim rečima, on nije htio da im da novac, nakon čega su ga vezali i ostavili u kukuruzištu.

Radisavljević je policiji rekao da mu je ukradeno 26 hiljada dinara i mobilni telefon. Dedu Jelene Đoković pronašli su električari nedaleko od njegove porodične kuće.

Pripadnici MUP-a u Ljigu potvrdili su da su jutros pronašli osamdesetogodišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih povreda. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova o svemu su obavijestili Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniocima.

Novak i Jelena u šoku

Porodica Miloslava Radisavljevića, kao Novak i Jelena Đoković u potpunom su šoku zbog svega što se desilo, saopšteno je iz Đokovićevog tima.

Jelenin deda Milosav, zbog svih okolnosti nije u stanju da daje izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji, piše Blic.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije