Slučaj u Srbiji: Zmija ušla u kuću i ujela baku, pas presudio gmizavcu

4
Radiosarajevo.ba
Slučaj u Srbiji: Zmija ušla u kuću i ujela baku, pas presudio gmizavcu
Foto: Ozon press / Pas ubio zmiju

Na samo 200 metara od centra Čačka u Srbiji, u Pantićevoj ulici, zmija je ušla u kuću i ujela stariju ženu.

Ovo je kulminacija problema i nešto na šta su građani upozoravali da će se desiti jer grad i inspekcijske službe ne čine ništa da urede napuštene kuće i dvorišta u ovoj ulici i okolini silosa, od kojih su neke i gradsko vlasništvo.

"Zmija je ušla u kuću, sakrila se, niko je nije primetio, i ujela je komšinicu za nogu. Pas je ubio zmiju, a žena je u Domu zdravlja primila serum protiv ujeda zmije. Smještena je u bolnici, ima alergijsku reakciju, ali je stabilno", kažu komšije za Ozon press.

Tužilaštvo BiH objavilo nove detalje: Edin Gačanin Tito planirao kupiti helikopter

Tužilaštvo BiH objavilo nove detalje: Edin Gačanin Tito planirao kupiti helikopter

Tamošnji građani su ogorčeni.

"Vidite, problem nije riješen. Dođu pokose malo, ali opet isto. Ima nekoliko napuštenih kuća. Oko nekih se nasljednici spore i o njima niko ne brine. Ovdje se igraju djeca, a zmije gmižu. Inspekcijski organi nam stalno traže da pišemo neke zahtjeve, molbe, da mi zovemo, tražimo i pronalazimo ljude koji će da hvataju zmije. Nevjerovatno je kakav nemar" dodaju komšije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije