Slučaj u Srbiji: Utrkivali se vozilima pa se zakucali u kuću i skoro je srušili

0
Radiosarajevo.ba
Slučaj u Srbiji: Utrkivali se vozilima pa se zakucali u kuću i skoro je srušili
Foto: Instagram / 192.rs / Velika materijalna šteta

Nevjerovatno ali istinito: dva vozača vozeći svoje automobile, najverovatnije pod uticajem alkohola, zakucala su se u noći sa nedjelje na ponedjeljak u kuću u Kraljevu i tom prilikom skoro je srušili.

"Sve se dogodilo oko jedan sat poslije ponoći. Bio sam u to vrijeme na poslu i supruga me je pozvala da hitno dođem, a kada sam vidio šta se desilo, nisam mogao da vjerujem. U kući koja se nalazi do ulice u to vrijeme nije bilo nikoga, porodica mi se nalazila u drugoj kući u dvorištu pa, na svu sreću, nije bilo povrijeđenih. Drago mi je i što su ovi nesavjesni vozači prošli samo sa lakšim tjelesnim povredama", kaže Milan Korać, kojem je otac vlasnik objekta.

Prema njegovim riječima, jedan od vozača tom prilikom direktno je udario u stub koji je držao sprat kuće, dok se drugi zakucao u obližnju banderu koja je potom pala na kuću. Također, udarili su i u dva automobila koja su tu bila parkirana.

Nemile scene u BiH: Sudija brutalno pretučen na terenu, pet sati nije mogao napustiti stadion

Nemile scene u BiH: Sudija brutalno pretučen na terenu, pet sati nije mogao napustiti stadion

Kako nezvanično saznaje Blic.rs, riječ je dvojici kumova iz Kraljeva koji su neposredno prije nego što su završili sa automobilima u kuću, bili zajedno u obližnjoj kafani.

"Vidite i sami, materijalna šteta je ogromna, još ne smijem da uđem gore i da utvrdim šta je sve od stvari uništeno, plašim se da se sve ne obruši. Procjenjujem da će gornji dio kuće morati ponovo da bude ozidan, ali ako su oštećenja zahvatila i krov, onda cijeli objekat mora da bude u potpunosti rekonstruisan", kaže Korać.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije