Skandalozan snimak: Aleksandar Vučić i Vojislav Šešelj na proslavi uz četničke pjesme i alkohol

10
Radiosarajevo.ba
Skandalozan snimak: Aleksandar Vučić i Vojislav Šešelj na proslavi uz četničke pjesme i alkohol
Foto: Kolaž / Aleksandar Vučić i Vojislav Šešelj

Advokat Čedomir Stojković podijelio je skandalozni snimak na kojem vidimo predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u društvu zločinca Vojislava Šešelja.

Objavu Stojkovića objavljujemo u cijelosti:

"To što sramota čovječanstva predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić se napija zajedno sa zločincem Vojislavom Šešeljem je jedna prosta stvar o kojoj razgovaram sa strancima jako dugo, ukazujući na potpunu jednakost njih dvojice.

Meteorolozi objavili razočaranje pred 1. maj. Evo gdje će se kvariti vrijeme u BiH ove sedmice

Meteorolozi objavili razočaranje pred 1. maj. Evo gdje će se kvariti vrijeme u BiH ove sedmice

To što se napija sa njim dok slušaju pjesmu koja slavi Pavla Đurišića, četnika čije su jedinice činile zločine tokom II svjetskog rata, a poslije on lično se udružio sa jedinicama NDH i konačno u operaciji Vajs 1943 se udružio sa nacističkim snagama radi napada na naše stanovništvo, je druga stvar, koju je mogao znati svako ko je htio.

To što ta pjesma ima primitivni melos vojnih jedinica koje su činile genocid u Srebrenici je treća stvar. Ali to što predsjednik Srbije vino drži kao da je pivo, a dok ga pije glavu krivi kao da je rakija, je posebna sramotna stvar koja svjedoči da ova sramota čovječanstva nije uspio za 11 godina vlasti da stekne NI JEDAN manir, makar slučajno da ga pokupi od stranaca sa kojima se protiv njihove želje sastaje. Tužno!", napisao je advokat Čedomir Stojković.

Pogledajte snimak:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije