Skandal u Podgorici: Bugarski predsjednik otišao jer mu je crnogorski premijer zakasnio na sastanak

4
Radiosarajevo.ba
Skandal u Podgorici: Bugarski predsjednik otišao jer mu je crnogorski premijer zakasnio na sastanak
Foto: Vlada Crne Gore / Milojko Spajić

Sastanak premijera Crne Gore Milojka Spajića sa predsjednikom Bugarske Rumenom Radevim koji je trebao biti održan danas, 17. juna u Podgorici, otkazan je.

Kako je Vijestima rečeno iz Vlade, dogovoreni sastanak Spajića sa predsjednikom Bugarske u zgradi Vlade je kasnio, zbog čega je delegacija predvođena Radevim, poslije četiri minuta čekanja napustila zgradu.

"Sa ambasadom Bugarske dogovoreno je da se sastanak održi u prijemnom salonu u zgradi Vlade u 17 sati, pošto je predsjednik Vlade Milojko Spajić imao veliku želju da se, uprkos zgusnutoj agendi, sastane sa predsjednikom Radevim. Raniji sastanak predsjednika Vlade sa najvećom turističkom kompanijom, njemačkim TUI-ijem, trajao je tri minuta duže od planiranog, a delegacija predsjednika Bugarske Rumena Radeva, poslije četiri minuta čekanja napustila je zgradu Vlade", rečeno je Vijestima iz Vlade.

Teška saobraćajna nesreća u Mostaru, povrijeđene najmanje dvije osobe

Teška saobraćajna nesreća u Mostaru, povrijeđene najmanje dvije osobe

Iz Vlade je Vijestima dodatno pojašnjeno da je sastanak trebao da se održi u istom, prijemnom salonu, gdje je bio sastanak sa predstavnicima TUI-a i da je razlog njegovog kašnjenja bio taj što je prostor trebalo pripremiti za novi sastanak.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović domaćin je posjete predsjednika Bugarske.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije