Sin HDZ-ovca objavio snimku jurnjave 200 km/h po običnoj cesti

Radiosarajevo.ba
Sin HDZ-ovca objavio snimku jurnjave 200 km/h po običnoj cesti
Screenshot / Ivan Đaković

Ivan Đakić, sin HDZ-ovca i predsjednika HVIDRA-e Josipa Đakića, koji prije šest mjeseci nije silazio s naslovnica medija nakon što je na svom Facebooku objavio užasavajuću božićnu čestitku Srbima s ustašom koji u ruci drži odrubljenu glavu, sada je na svom Instagramu objavio snimku jurnjave automobilom.

Mlađi Đakić koji je u julu nepravomoćno osuđen na 11 mjeseci zatvora uvjetno, a naloženo je i oduzimanje njegova iPhonea zbog širenja netrpeljivosti na Facebooku i prijetnji novinaru Ivanu Žadi, na svom je zaključanom Instagramu prije nekoliko dana objavio video snimljen za volanom automobila koji ubrzava do 195 km/h po običnoj cesti.

Objavio je to na Instagram storyju, a video je snimljen u noćnim satima. Snimljen je s mjesta vozača. Ne vidi se tačna lokacija, no vidi se kako se radi o običnoj cesti, a uz nju se nalazi i nekoliko kuća, no nije jasno radi li se o cesti kroz naseljeno mjesto ili izvan naseljenog mjesta.

Kako bi se uvjerili je li za volanom automobila koji juri gotovo 200 kilometara na sat zaista bio Ivan Đakić, novinari su razgovarali s njegovim ocem. Razgovor, kao i snimku jurnjave automobilom te ostatak teksta čitajte na OVOM linku

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije