Šarić ne želi reći ko je ‘general Papaja’

Radiosarajevo.ba
Šarić ne želi reći ko je ‘general Papaja’

U nastavku suđenja u Specijalnom sudu u Beogradu, Darko Šarić odbio je da odgovori na pitanje tužiteljstva tko je general Papaja, tvrdeći da je tužiteljstvo za četiri i pol godine od pokretanja postupka protiv njega to moglo samo da otkrije.

Neću da mu otkrijem ime, jer me četiri i pol godine ovdje medijski prži, a vidjet ćete kakvu umiješanost ima”, rekao je Šarić te naveo da sav medijski linč protiv njega inicira taj ‘gospodin Papaja’.

Prema Šarićevim riječima, on je moćan čovjek koji ima utjecaja na medije i kojeg država čuva jer joj je svojevremeno valjao.

“Taj gospodin, sve je to meni napravio. Prikačili su mi razna djela, a da sam superman to nisam mogao da izvršim. Danas me nitko ništa ne pita. Sjedim ovdje, zapostavljen. Sve vrijeme se pozivaju na strane izvore i obavještajne službe, ali dajte, pokažite jedan jedini papir”, rekao je Šarić.

Navodeći da jedva čeka da odgovara na sva pitanja, on je istaknuo da nema što da krije i da ga ne zanima ni vlast niti opozicija, koji se kako je naveo koriste njegovim imenom u političke svrhe.

Dodao je kako želi da se toga riješi što prije, te da je on taj, a ne njegov brat koji treba da bude optužen u Crnoj Gori.

Šarić je govorio i kako mu je njegov prijatelj, jedan od optuženih, Nebojša Joksović pisao pismo krajem 2010. godine te ga pozvao da svjedoči kako bih pomogao u aktualnim odnosima Crne Gore i  Srbije.

Ovo je montiran proces gdje žele da me natjeraju da svjedočim protiv Crne Gore. Sve tajne koje Šarić ima ponijet će sa sobom u grob da ne bi više pravili senzacije”, naveo je Šarić, piše Tanjug.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije