Saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Udario jelena, pa ga odbacio ka drugom automobilu

0
Radiosarajevo.ba
Saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Udario jelena, pa ga odbacio ka drugom automobilu
Foto: 24sata.hr / Saobraćajna nesreća u Hrvatskoj

Jelen je istrčao ispred automobila. Odbačen je u kombi iz suprotnog smjera, poslao je čitatelj 24sata o bizarnoj nesreći u nedelju navečer oko 22 sata, u kojoj je vozač kombija završio u bolnici.

Bilo je to na državnoj cesti iz Đulovca prema Kravljaku kod Daruvara, potvrdila je bjelovarsko-bilogorska policija.

Uz cestu je i signalizacija opasnosti za divljač na cesti.

Prvi maj u BiH: Uslovi su loši, a protesti postali ritual bez socijalne borbe

Prvi maj u BiH: Uslovi su loši, a protesti postali ritual bez socijalne borbe

"U nedelju, 11. juna, oko 22 sata 35-godišnjak je upravljao ličnim automobilom, đakovačkih registarskih oznaka, nenaseljenim dijelom državne ceste iz Đulovca prema Kravljaku na kojoj je postavljena signalizacija opasnosti za divljač na cesti.

Iz desnog putnog jarka iskočio je jelen i lični automobil ga je udario prednjim dijelom. Od udarca životinja je odbačena u lijevu stranu i udarila u vjetrobransko staklo i krov teretnog automobila, osiječkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnjak.

Saobraćajna nesreća u Hrvatskoj
Foto: 24sata.hr: Saobraćajna nesreća u Hrvatskoj

Prilikom udara u teretni automobil puklo je vjetrobransko staklo i životinja je pala u unutrašnjost automobila gdje je i uginula. 39-godišnji vozač teretnog automobila je povrijeđen i vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Virovitica gdje su mu utvrđene lake tjelesne povrede", objavila je policija, a prenio 24sata

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije