Sanader: Mesić počeo i završava mandat vicevima i lažima

Radiosarajevo.ba
Sanader: Mesić počeo i završava mandat vicevima i lažima

Hrvatskoj javnosti se jutros napokon ukazao i bivši premijer i počasni predsjednik HDZ-a Ivo Sanader. On je u četvrtak ujutro na Mirogoju položio vijenac u počast prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, koji je preminuo na današnji dan prije deset godina. Sanader je nakon toga odvojio par minuta za novinare te se osvrnuo na neke izjave aktualnog predsjednika Stjepana Mesića.

"Za razliku od prvog hrvatskog predsjednika, predsjednik Mesić je započeo a izgleda i završava svoj mandat vicevima i lažima", izjavio je jutros novinarima Ivo Sanader.

"Mislim da mu je puno bolje i pametnije da ne priziva često USKOK, jer bi taj USKOK uskoro mogao uskočiti među njega i njegove", rekao je Sanader.

Tuđman upisan zlatnim slovima

Rekao je da je došao odati počast prvom predsjedniku hrvatske države i HDZ-a, istaknuvši da Franjo Tuđman ostaje zlatnim slovima zapisan u hrvatsku povijest i tu činjenicu ne može nitko umanjiti.

"Ima naravno kritičara - to je demokratsko pravo da kritiziraju određene njegove poteze, međutim, ono što ostaje trajno, to je hrvatska država, sloboda i međunarodno priznata i afirmirana Hrvatska", izjavio je Sanader na Mirogoju.

Ivo Sanader bio je u izlaslanstvu Predsjedništva HDZ-a, koje je jutros položilo vijenac na grob Franje Tuđmana na Mirogoju, u povodu 10. obljetnice njegove smrti.

nacional.hr/hina

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije