Samo na Balkanu: Inspektori organizovali orgije u stanici policije u Kotoru

0
Radiosarajevo.ba
Samo na Balkanu: Inspektori organizovali orgije u stanici policije u Kotoru
Foto: Twitter / Ilustracija - crnogorska policija

U prostorijama policije u Kotoru 30. jula 2020. godine dva inspektora policije su organizovala seksualne orgije sa dvije ženske osobe.

 O "vreloj akciji" su, preko kriptovanog telefona, obavještavali policajca Lj. M. koji se tereti da je na vrhu "kavačkog" klana. 

Crnogorska Borba, koja je objavila informaciju, došla je u posjed fotografija, koje su dio spisa koji je Europol dostavio nadležnim organima o presretnutim porukama. 

Jedna od dvije ženske osobe sa ovih fotografija je bila u centru afere godinu ranije kada je osuđenik Đ. P. koji kaznu izdržava u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, s jednom obnaženom i drugom djelimično obnaženom ženskom osobom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika. 

Na pomenutim fotografijama jasno se vide nedolične radnje, u policijskoj stanici, a sve to prate i poruke koje jedan od inspektora šalje Ljubu Miloviću.

Borba je objavila poruke i fotografije, koje možete pogledati OVDJE, ali vas upozoravamo da se radi o izuzetno eksplicitnom sadržaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije