Romantika na Balkanu: 12 potpunih stranaca sprema se za „Brak na prvu“

Radiosarajevo.ba
Romantika na Balkanu: 12 potpunih stranaca sprema se za „Brak na prvu“

Tamo gdje ostale emisije završavaju, u ovoj avantura tek počinje!

RTL gledateljima donosi hrvatsku inačicu planetarno popularnog showa Married At First Sight, u kojem se dvoje potpunih stranaca upozna pred „oltarom“ i vjenča, a tek onda počinje njihova ljubavna avantura života zvana „Brak na prvu“, prenose hrvatski mediji.

„Brak na prvu“ zapravo je svojevrsni sociološki eksperiment, a zbog njegova koncepta u pojedinim se zemljama našao na meti Crkve koja smatra da se tako trivijalizira brak.

No to nije zasmetalo planetarnoj popularnosti ovog showa. Format Married At First Sight originalno je nastao u Danskoj, gdje se prva sezona prikazivala 2014. godine nakon čega je show postigao veliki uspjeh diljem svijeta i postao jedan od najgledanijih sadržaja.

Show se prikazuje u 29 zemalja, a osim u Danskoj, prikazivao se u još i u Australiji, gdje je doživio veliki uspjeh, SAD-u, Engleskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Finskoj, Nizozemskoj, Belgiji, Italiji, Poljskoj, Izraelu te susjednoj Srbiji.

A sada će gledatelji i u susjednoj Hrvatskoj moći pratiti najnapetiji trenutak u životu dvoje mladenaca! Ipak, dvoje stranaca nije slučajno spojeno - parovi se pažljivo biraju, što čine stručni eksperti iz područja psihologije i ljubavnih odnosa koji kroz niz različitih testova pronalaze kompatibilne parove. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije