Roditelji s djetetom skočili u smrt

Radiosarajevo.ba
Roditelji s djetetom skočili u smrt

Muž i žena skočili su sa trogodišnjim djetetom kroz prozor zgrade u kojoj se nalazi Samački hotel u Beogradu, piše Blic.rs

Kako saznaje Blic, ekipa Hitne pomoći prebacila je trogodišnjeg dječaka u Urgentni centar gdje ljekari pokušavaju da ga reanimiraju. Njegovi roditelji P.P. (51) i  I.P. (47) poginuli su na licu mjesta.

Portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura je agenciji Beta kazala da je dijete zadobilo tupu povredu glave, otvoren prelom desne butine i povredu
lijevog lakta. Ona je navela da je ono u svesnom stanju, ali da ne komunicira. 

Na mjesto tragedije je pristigla i vojna policija jer je P.P. bio vojni penzioner. Do tragedije je, prema rečima očevidaca došlo u 12.30 sati. Porodica P.P. živela je na šestom spratu vojnog samačkog hotela.

- U šoku smo. Ne znamo šta je nateralo ove ljude da učine ovako nešto. Mi ovde živimo bedno, u 10 kvadrata čitave porodice koje imaju zajedničko kupatilo. I nemamo nadu da će nam biti bolje. Možda je to bio okidač i za njih - kaže u šoku jedan od komšija ove porodice, prenosi Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije