Roditelji i dijete u komi: Zabio se u automobil koji je čekao na naplatnim kućicama

Radiosarajevo.ba
Roditelji i dijete u komi: Zabio se u automobil koji je čekao na naplatnim kućicama
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL / Saobraćajna nesreća u Hrvatskoj

Tri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nesreći u kojoj su u četvrtak rano poslijepodne na naplatnim kućicama Sveta Helena u smjeru Zagreba sudjelovala tri vozila, javlja RTL.

Na fotografijama s mjesta događaja vidi se smrskani automobil mađarskih tablica uz naplatnu kućicu, a iza njega prvernuti automobil BMW čakovečkih registracija.

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila kada se BMW čakovečkih registracija u punoj brzini dovezao do naplatnih kućica gdje su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine, BMW se u zabio u automobile. Prvi automobil na koji je naletio (dakle, drugi u nizu) od siline udarca zabio se u naplatnu kućicu i posve je smrskan.

Vatrogasci su 45 minuta vadili bračni par s djetetom iz smrskanog autmobila. Prema neslužbenim podacima bračni par s djetetom u jako je teškom stanju, navodno su u induciranoj komi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije