Roditelji djevojčice Danke (2) prvi put viđeni u javnosti poslije njenog nestanka

3
Radiosarajevo.ba
Roditelji djevojčice Danke (2) prvi put viđeni u javnosti poslije njenog nestanka
Foto: Kolaž / Roditelji nestale Danke Ilić

Nakon višednevnih intenzivnih napora i traganja za nestalom Danka Ilić (2), otac djevojčice, Miloš Ilić (30), u subotu, 30. marta, je stigao u policijsku stanicu u Boru kako bi sudjelovao u informativnom razgovoru.

Pratili su ga njegovi roditelji u porodičnom automobilu, te su ih novinari Blica zatekli ispred stanice. Deda Danke Ilić proveo je kratko vrijeme u razgovoru s novinarkom, dok se na licu oca Miloša vidio umor i tuga, dok je pogled bio zamišljen, gledajući u daljinu.

Majka Danke Ilić, Ivana Ilić, također je stigla u policiju, već peti put od nestanka svoje kćerke, ali ovog puta sama, gotovo neprimjetno ulazeći iza automobila. Nekoliko koraka ispred nje bio je njen suprug Miloš, koji je došao u pratnji svoje porodice.

Prihodi Starbucksa zbog bojkota drastično pali u prvom kvartalu ove godine

Prihodi Starbucksa zbog bojkota drastično pali u prvom kvartalu ove godine

Uz sve napore da se pronađe Danka, tužilaštvo je naložilo detaljno vještačenje telefona majke Danke Ilić, kako bi se istražile sve mogućnosti. Sve obrisane poruke bit će vraćene radi daljnjeg istraživanja.

Iako majka Ivana ponovo daje iskaze policiji, važno je napomenuti da to ne znači da je ona osumnjičena ili okrivljena za bilo što. Ovi koraci dio su uobičajene istrage koja se provodi kako bi se pronašla istina o nestanku Danka Ilić.

Više o slučaju nestanka malene Danke (2) možete čitati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije