Rijeka: U znak podrške za Let 3 ispekli hljeb "ŠČ" težak deset kilograma

2
Radiosarajevo.ba
Rijeka: U znak podrške za Let 3 ispekli hljeb "ŠČ" težak deset kilograma
Foto: Facebook / Hljeb ŠČ

Radnici pekare u Rijeci, rodnom gradu članova Leta 3, danas su u njihovu čast napravili simpatičnu gestu. Ispekli su hljeb podrške u obliku, čega li drugog, nego slavnog uzvika "ŠČ!"

Iz pekare su naveli da su i "Š" i "Č"  hljebovi teški po pet kilograma, a njihove su fotografije podijelili na PIK-ovoj Facebook stranici.

"Ispekli smo ŠČ hljeb podrške za finale! Ususret velikom Eurosong finalu i plasmanu našeg dragog Leta 3, u PIK-ovoj pekari ispeklo se pravo malo ŠČudo. Ujedinjujući svoju strast prema muzici i pekarstvu, PIK-ovi vrijedni pekari i pekarice odlučili su na kreativan način iskazati podršku prema hrvatskim predstavnicima.

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

Napravljeni od bijelog brašna od sastojaka za bijeli hljeb, po pet kilograma teška slova Š i Č znak su podrške, ali i zahvale riječkom Letu 3 koji je bio ponos i inspiracija brojnih Riječana posljednjih 35 godina.

Rijeka je ove godine imala ne samo sreću da ima svoje predstavnike, nego je duh zajedništva podigla na novi nivo. Zato šaljemo samo pozitivnu energiju i da nam dogodine Eurosong dođe u Rijeku!", naveli su, prenosi Slobodna Dalmacija.

ISPEKLI SMO ŠĆkruh podrške za finale! Ususret velikom Eurosong finalu i plasmanu našeg dragog Let 3, u PIK-ovoj pekari...

Posted by PIKO Rijeka on Friday, May 12, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije