Raspao se ringišpil u vožnji: Povrijeđeno troje djece

Radiosarajevo.ba
Raspao se ringišpil u vožnji: Povrijeđeno troje djece
Arhiv / Ilustracija
Najmanje troje djece je povrijeđeno danas u vojvođanskom mjestu Jaša Tomić, kada se srušio ringišpil na kom su se vozili.

U Domu zdravlja u obližnjem Sečnju potvrdili su za Blic.rs da su intervenisali. Kako su rekli, troje ili četvoro dece prošlo je lakšim povredama nakon pada sa ringišpila.

Prema riječima očevidaca, vrteška se bukvalno raspala dok je trajala vožnja, a ubrzo nakon incidenta na licu meta su se pojavili policija i Hitna pomoć.

Vrteška je bila postavljena u centru grada, a svjedoci kažu da je prava sreća što u pitanju nije bio veći ringšpil.

Žena koja je prisustvovala incidentu kaže da je na vrtešci bilo najamnje desetak mališana, te da su sva sjedišta bila popunjena.

"Mi smo naišli, čim smo čuli pucanj. Okolo su vrištali deca i roditelji. Prilično sam sigurna da je u kola Hitne pomoći ušlo šest mališana, a da je jedna devojčica slomila nogu. Vrteška je bila skroz puna i raspala se u toku vožnje. Brzo je došla policija, mislim da su priveli vlasnika",  ispričala je ona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije