Srbija / Šokirani pekari iz Vranja: Ovo još nikada nismo doživjeli, u strahu smo

15. 10. 2019. u 19:33:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 56

Radnici vranjske pekare u Srbiji ispred koje se nedavno dogodio incident i tuča, ispričali su kako takvo nešto nikada nisu doživjeli.

"Mi radimo 24 časa godinama i nikada nešto slično nismo doživjeli. Kolegenice koje su radile treću smjenu te noći ne mogu da dođu od šoka sebi. Svi smo uplašeni da nešto slično može da se opet ponovi, jer su u blizini kafići. Sama pomisao da je kolegenicama moglo nešto da se desi za nas je zastrašujuće", kažu oni.

Ovim riječima, radnici vranjske pekare komentirali su incident, koji se dogodio u noći između subode i nedjelje ispred njihovog lokala, u kom je povrijeđeno više osoba, a koji je zabilježen kamerama video-nadzora koji smo ranije objavili.

Uznemirujući snimci: Pretukli mu sina, pa on uzeo pravdu u svoje ruke

"Više se ne osjećamo bezbjedno, strah nas je, jer ne znaš više odakle vreba opasnost i kad možeš da nastradaš", zaključuje jedna od prodavačica u pekari.

Vranje je u ponedjeljak bilo u pravom šoku zbog svega što se desilo. U baštama kafića, na ulicama, u redovima u bankama i poštama, u samoposlugama, gotovo svi su gledali snimak nasilja i komentirali užasnuti onim što im se u gradu dešava.

U dvije tuče koje su se desile u noći između subote i nedjelje u strogom centru Vranja, sigurnosne kamere u ovdašnjoj pekari, zabilježile su brutalne scene nasilja, kada je više osoba zadobilo lakše, a jedna osoba teške tjelesne povrede.

Naime, dok je Boban M. (42) stajao ispred pekare u Partizanskoj ulici, automobil se zaletio na njega i pokosio ga. Nakon toga su iz automobila istrčala dva muškarca, otac i sin, i počeli brutalno da ga udaraju pendrecima po glavi i tijelu.

Napadači su nasrnuli i na prijatelje Bobana M. koji su pokušali da ga odbrane i da mu pomognu, jer je bio sav u krvi i nije mogao da ustane. Sve je trajalo nekoliko minuta, a ubrzo je stigla i policija.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, policija će protiv trojice muškaraca starosti 42, 24 i i 21 godinu podnijeti krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda, dok će protiv još jednog muškarca starosti 24 godine biti podnijeta krivična prijava za krivično djelo laka tjelesna povreda, piše Kurir.rs

NEMA KOMENTARA