Racija u Podgorici: Oduzeto šest vozila, direktor hotela tvrdi da su bacali goste sa stolica

0
Radiosarajevo.ba
Racija u Podgorici: Oduzeto šest vozila, direktor hotela tvrdi da su bacali goste sa stolica
Foto: CDM / Racija u hotelu u Podgorici

Pripadnici Protivterorističke jedinice policije PJP završili su raciju hotelu Podgorica, a prema saznanjima crnogorskih medija oduzeli su šest vozila radi provjere.

Direktor hotela Podgorica Bojan Madžgalj kazao je za CdM da ne zna šta je razlog današnjeg pretresa i tvrdi da iza jučerašnje lažne dojave o bombi stoje premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

On je rekao da je policija u hotel i juče i danas ušla bez papira i bez dokumenata.

Teška nesreća u BiH: Povrijeđeno sedam osoba

Teška nesreća u BiH: Povrijeđeno sedam osoba

Prilikom pregleda zgrade kod hotela Podgorica policija je pronašla i oduzela startni pištolj sa 50 komada municije, bejzbol palicu, pancir, dvije ručne fleš granate, četiri ogledala za pregled donjeg dijela vozila, 21 zaštitnu gas masku, 57 pirotehničkih sredstava, tri komada pirotehničkih sredstava topovski udar, 350 majica i 430 zaštitnih pamučnih maski za lice.

Madžgalj je kazao da dvije godine trpe “medijski linč”.

“Kriminalistička policija je u stopu pratila antidiverzante, što ne bi smjelo kada je u pitanju dojava o bombi. Pregledali su svaku torbu i novčanik. Juče su otišli odavde vidno iznervirani i danas su napravili raciju. Ponašali su se bezobrazno, bacili su nas na pod, galamili su. Želio bih da skrenem pažnju na njihovo ponašanje, a mi ćemo se dalje s njima boriti na sudu”, rekao je Madžgalj novinarima.

Prema njegovim riječima goste su bacali sa stolica.

"Legitimisali su goste, pretresali vozila po parkingu, ništa nisu našli. Radnici su vidno iznervirani, žele da napuste hotel, kazao je Madžgalj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije