Pucnjava u klubu veterana navijača Dinama, troje povrijeđeno

Radiosarajevo.ba
Pucnjava u klubu veterana navijača Dinama, troje povrijeđeno

Dva muškarca teško su povrijeđena , a jedan lakše u sukobu koji jučer se oko 19 sati dogodio u prostorijama kluba veterana BBB-a u Heinzlovoj ulici u Zagrebu.

Verbalna svađa između članova udruge i nekoliko nepoznatih osoba pretvorila se u fizički sukob u kojem je, za sada nepoznati muškarac, vatrenim oružjem lakše ozlijedio 31-godišnjeg I.T. koji je prevezen u Kliniku za traumu.

Ž.T. (47) i A.M. (39) s teškim su ozljedama prevezeni u KB Dubrava. U policijske prostorije dovedena je jedna osumnjičena osoba. Istraga je i dalje u tijeku.

Također, u petak je došlo do napada na prostorije Bad Blue Boysa u Draškovićevoj ulici u Zagrebu. Kuloari dovode u vezu ova dva događaja, iako za to nema službene potvrde.

Dok traje navijačko jedinstvo između navijačkih grupa u Hrvatskoj, čini se kako odvija pravi rat između BBB-a i dijela starijih članova, koji su u navijačkim krugovima poznatiji kao 'mamićevci', javio je Gol.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije