Pucnjava u Dubrovniku, dvije osobe u teškom stanju nakon ranjavanja

Radiosarajevo.ba
Pucnjava u Dubrovniku, dvije osobe u teškom stanju nakon ranjavanja
PrtScr / Ilustracija (na slici nije događaj opisan u tekstu)

Dvoje je ljudi, 68-godišnjak i 67-godišnjakinja, teško ranjeno nakon pucnjave u kući u Dubrovniku u srijedu prije ponoći, a policija je ubrzo uhapsila i 37-godišnjeg napadača koji se nalazi na kriminalističkoj obradi.

Nešto prije ponoći policija je dobila dojavu o pucnjavi te je veliki broj policajaca blokirao Gruž. 

Kako neslužbeno doznaju dubrovački mediji, došlo je do pucnjave u obiteljskoj kući u Postarnjskoj ulici.

Policija je tragala za počiniteljem. Policajci su, piše Dubrovački dnevnik, provjeravali i unutar kafića prilikom potrage, a građani su na društvenim mrežama objavljivali i kako je policija zaustavljala automobile na Dupcu, Gružu i Nuncijati i pregledavala ih. DuList je snimio blokadu i policajce s dugim cijevima koji pregledavaju vozila.

"Sinoć, 3. lipnja, u 23,05 sati u obiteljskoj kući u Postarnjskoj ulici u Dubrovniku 37-godišnjak je iz vatrenog oružja pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju koji su zadobili teške tjelesne ozljede te se trenutno nalaze na liječenju u dubrovačkoj bolnici", javlja PU dubrovačko neretvanska.

"Ubrzo nakon pucnjave, muškarac je uhićen i trenutno se nalazi u prostorijama policije na kriminalističkoj obradi", stoji zaključno u priopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije