Protesti u Beogradu: Vučić i Stefanović "razbacili" partiju šaha

Radiosarajevo.ba
Protesti u Beogradu: Vučić i Stefanović "razbacili" partiju šaha
Foto: Instagram / Stafanović i Vučić za partijom šaha dok traju protesti u Beogradu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je na Instagram profilu Budućnost Srbije da u Srbiji ne smije da postoji strah i da će na najbolji mogući način odgovoriti na nasilje.

„Srbija je demokratska zemlja. Srbija je pravno uređena zemlja i Srbija će u skladu sa tim principom uspjeti da odgovori na nasilje“, piše na tom instagram profilu.

Na profilu „Budućnost Srbije“ objavljena je i fotografija na kojoj Vučić igra šah sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanović.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

U Predsedništvu kratak odmor pred poslepodnevne aktivnosti. Srbija hrabrosti i poštenja uvek pobeđuje nasilnike.

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on

„U predsjedništvu kratak odmor pred poslijepodnevne aktivnosti. Srbija hrabrosti i poštenja uvijek pobjeđuje“, piše u opisu fotografije.

Ispred zgrade Predsjedništva Srbije u toku je protest protiv aktuelne vlasti. Policija pod punom opremom za razbijanje demonstracija sukobila se sa okupljenim građanima. U Ulici kneza Miloša na demonstrante je bačen biber sprej.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da Srbija neće dozvoliti da se nasiljem bilo ko ugrožava i poručio da će svi koji krše zakon biti procesuirani.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije