Proširenje istrage protiv Belivuka: Nova osoba pod lupom

0
Radiosarajevo.ba
Proširenje istrage protiv Belivuka: Nova osoba pod lupom
Screenshot / Marko Miljković i Veljko Belivuk

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore uputilo je nadležnim organima Srbije molbu da se Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković i Ratko Živković saslušaju na okolnosti krivičnih djela, a kako saznaje Nova.rs, ispitivanje je zakazano za 1. decembar.

Riječ je o proširenju istrage protiv Belivuka, Miljkovića i Jankovića, a pod lupom se nalazi i izvjesni Živković, koji se ne pominje u optužnici koja je podignuta protiv kriminalne grupe vođa navijača.

Naloženo je da se saslušaju četiri osobe 1. decembra. Pomenuti predmet zaveden je kao proširenje istrage, a pominje se i novo lice – Ratko Živković, koji se ne nalazi u optužnici Tužilaštva za organizovani kriminal, koja je ranije podignuta protiv kriminalnog klana.

Melina Džinović o svojoj djeci: Drago mi je što Kan nije poput Đine

Melina Džinović o svojoj djeci: Drago mi je što Kan nije poput Đine

Podsjetimo, Veljko Belivuk, Marko Miljković i pripadnici njihove kriminalne grupe terete se, prema navodima optužnice koja je podignuta, za brojna krivična dela počinjena na teritoriji Srbije, među kojima su i brutalna ubistva.

Optužnica je podignuta za za sada pet likvidacija, a izvesno je da u prethodnom periodu došlo do proširenje istrage.

Pretpostavlja se da bi uskoro trebalo da bude zakazano pripremno ročište u postupku protiv protiv grupe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije