Pronađeno tijelo Veronike Pecolaj, pomoćnice kontroverznog ljekara u Hrvatskoj

Radiosarajevo.ba
Pronađeno tijelo Veronike Pecolaj, pomoćnice kontroverznog ljekara u Hrvatskoj
Foto: Nova TV / Goran Jusup i Veronika Pecolaj

Mrtvo tijelo Veronike Pecolaj, koja je prije nekoliko godina radila u ordinaciji kontroverznog doktora Gorana Jusupa, pronađeno je sinoć, 5. decembra u Obrovcu u Hrvatskoj.

Iz zadarske policije je za portal Zadarski.hr potvrđeno da su oko 22.30 sati dobili prijavu da je pozlilo 26-godišnjoj ženskoj osobi u stanu na Obali hrvatskog časnika Senada Župana, te da je izlaskom na intervenciju ljekara Hitne pomoći u 23.8 sati konstatovao smrt.

Po zasada neslužbenim informacijama, uzrok smrti je gušenje, ali će tek policijskom istragom biti ustanovljene sve okolnosti pod kojima je Veronika Pecolaj preminula.

Tokom jutra, u Općoj bolnici u Zadru bit će obavljena obdukcija, piše Zadarski.hr.

Mrtvu ženu je pronašao upravo Jusup i o tome obavijestio policiju, navodi Jutarnji list.

On je u proljeće šokirao javnost svojim prostačkim nastupom u prilogu za televizijsku emisiju Provjereno, a jednaku nevjericu izazvala je mlada Veronika, koja se u njegovoj ambulanti predstavljala kao medicinska sestra, iako je rekla da ni sama ne zna gdje je završila medicinsku školu, navodi Jutarnji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije