Pronađen mladić s prerezanim vratom, rijeka Sava izbacila tijelo

5
Radiosarajevo.ba
Pronađen mladić s prerezanim vratom, rijeka Sava izbacila tijelo
Arhiv / Ilustracija

Tijelo još nepoznatog mladića izvučeno je iz rijeke Save na Makišu u Beogradu, a na vratu bili su vidljivi tragovi nasilja, zbog čega se sumnja da je on zaklan pa bačen u vodu.

Leš su u četvrtak ujutru u mulju kod splavova slučajno primijetili radnici i odmah obavijestili policiju, saznaje Kurir.

"Telo je plutalo među smećem, a po izgledu bi se moglo reći da je u vodi bilo najmanje pet dana. Lice je bilo neprepoznatljivo, a ubijeni je bio go do pojasa, dok je dole imao farmerke. Na prvi pogled bi se moglo reći da je preminula osoba stara oko trideset godina, a telo je bilo naduveno i umazano blatom", kaže izvor i dodaje da su na vratu mladića bile vidljive povrede nanijete oštrim predmetom, kao i krvavi tragovi:

Svaka čast: Umjesto svečanog prijema za Uskrs nadbiskup Vukšić darovao 500 obroka

Svaka čast: Umjesto svečanog prijema za Uskrs nadbiskup Vukšić darovao 500 obroka

"Videlo se da mu je prerezan grkljan, verovatno nožem ili nekim oštrim predmetom."

Tijelo je, kako prenosi Blic.rs prenijeto na obdukciju kako bi se utvrdilo tačno vrijeme smrti i uzrok.

"Takođe, radi se na utvrđivanju identiteta. Proverava se i da li je u poslednje vreme prijavljen nestanak nekog mlađeg muškarca. Istraga je svakako u toku i istražitelji čine sve da se smrt ovog lica rasvetli", kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Prema njegovim riječima, radi se i na otkrivanju mjesta s kog je tijelo bačeno u Savu.

"Nije nemoguće da je leš bačen ko zna gde, a da ga je voda tu donela, gde se telo zakačilo za nešto. Zasad je sve obavijeno velom misterije, ali se očekuje da uskoro budu otkriveni detalji slučaja", objašnjava.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije