Sudbine / Procurili detalji kako je britanska stjuardesa pala s kruzera u Jadransko more

20. 08. 2018. u 20:15:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Britanka koja je preživjela čak 10 sati u moru nakon što je pala sa kruzera "Norveška zvijezda" navodno se u subotu navečer prije kobnoga pada, čije se okolnosti još uvijek utvrđuju, svađala sa svojim partnerom.

Stjuardesa Kay Longstaff (46) pala je u more s putničkog broda u Lošinjskom akvatoriju koji je plovio za Veneciju, a pronađena je na oko 1.300 metara udaljenosti od mjesta nesreće te 60 nautičkih milja od luke Vargarola odakle je krenula potraga.

"Pala sam s "Norveške zvijezde" i bila u moru 10 sati. Ovi su me predivni momci spasili",  rekla je za HRT u prvom obraćanju medijima nakon spašavanja.

Nekoliko putnika je za The Sun posvjedočilo da se te večeri gadno posvađala partnerom.

"Moja supruga i ja bili smo u kabini odmah iznad njezine. Kada nas je kapetan obavijestio o incidentu u 6 ujutro, poručio je da je zapečaćeno središnje područje na palubi 7, kada smo izlazili s broda, nekoliko putnika je komentiralo kako je bilo svađe u njezinoj ekipi", ispričao je jedan od putnika.

Drugi je putnik izjavio kako je Kay Longstaff stalno pila alkohol te je cijeli dan imala prepirke s partnerom.

"Kada je policija stigla na brod, obilazila je kruzer i raspitivala se o konobarima koji su služili pića. Mislim da su željeli znati tko je posluživao Britanku", rekao je i dodao:

Njezin partner ju je tražio satima prije nego što se oglasio alarm za uzbunu da je nestala s broda".

Hrvatske snage je jutros spasile: Britanka pala s kruzera, cijelu noć provela u moru

Treća osoba je izjavila da im je recepcioner spremno rekao da se Kay svađala s partnerom.

Britanska stjuardesa spasiocima je nakon spašavanja otkrila da se bavi jogom te da je plutajući u moru cijelo vrijeme pjevušila da joj ne bi pala temperatura tijela i da ostane budna. 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA