Problemi u susjedstvu: Zbog olujnog vjetra zatvorene brojne dionice

0
Radiosarajevo.ba
Problemi u susjedstvu: Zbog olujnog vjetra zatvorene brojne dionice
FaH / Ilustracija / (Na slici nije prikazan događaj iz teksta)

Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvorene su autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Maslenica.

Alternativni pravci su preko Gračaca i Zatona Obrovačkog DC50-DC27-DC54); autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak je starom cestom DC3 kroz Gorski kotar); Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, piše Hina.

Prema izvještaju HAK-a u 7 sati, samo za putna vozila otvorene su Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Karlobaga te državna cesta Brušane-Baške Oštarije-Karlobag (DC25) - zbog snježnih zapuha i vijavice.

Počinje štrajk u osnovnim školama KS: Trajat će do kraja školske godine

Počinje štrajk u osnovnim školama KS: Trajat će do kraja školske godine

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse, vozila sa kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Na cestama ima poledice.. Ponegdje ima i magle.

Vozače se upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog zimskih uslova zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna je zimska oprema.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije