Preminuo i treći brat Tome Zdravkovića: Umro na isti dan kao Toma

1
Radiosarajevo.ba
Preminuo i treći brat Tome Zdravkovića: Umro na isti dan kao Toma
FOTO: Facebook / Preminuo i treći brat Tome Zdravkovića

Ivan Zdravković, jedan od trojice braće pokojnog Tome Zdravkovića, preminuo je u 90. godini u Pančevu, javljaju srbijanski mediji.

Ivan je bio službenik jugoslovenske carine, a zbog bolesti nije mogao nedavno da prisustvuje premijeri filma "Toma" o slavnoj braći i filmu u kom se ne pominje.

Ivanov sin Miki nije želio da mu se otac snima jer je nedavno slomio kuk. Ivan je imao tešku operaciju, bio je donedavno u bolnici, a kola Hitne pomoći često su na njihovoj adresi, prenosi portal Kurir.rs

Dragan Bursać: Optuženik za ratne zločine počasni građanin nakaradne Banjaluke!

Dragan Bursać: Optuženik za ratne zločine počasni građanin nakaradne Banjaluke!

"Molim vas, imajte razumevanja, moj otac ima 90 godina, nije trenutak zaista da on išta govori, pogotovo što je nedavno slomio kuk i možete da zamislite kako se oseća", rekao je s vrata Ivanov sin, strahujući za oca i zbog korone jer je star i nemoćan.

Ivanovi susjedi su se prisjetili kako je oduvijek bio ponosan na slavnog brata jer je zahvaljujući njemu dobio i posao i stan.

"Oni su jedno vreme živeli zajedno u Beogradu, a Toma je Ivanu pomogao i da se zaposli. Često nam je pričao: 'Ja sam dobio posao na železnici, kao carinik, samo zahvaljujući Tomi. Kad se pročulo da mi je rođeni brat, sve je išlo lakše, pa sam dobio i stan. Jednom prilikom predsednik našeg sindikata mi kaže: 'Ivane, dovedi Tomu da nam peva tokom naše svečanosti i bićeš dobro nagrađen.' Kažem to Tomi i, naravno, dođe on i peva. Sutra kažu meni u preduzeću: "Ivane, izvoli ključeve stana'".

Na kraju dodajmo da je Ivan preminuo na isti dan kao brat Toma. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije