Predao se muškarac koji je pucao na policiju i prijetio bombom

AA
Predao se muškarac koji je pucao na policiju i prijetio bombom
Osoba koja se u subotu popodne nakon obiteljskog nasilja i pucnjave zatvorila u stan u naselju Šećerana u Baranji i prijetila ručnom bombom, nakon višesatnih pregovora, predala se policiji oko tri sata jutros, prenosi Anadolu Agency.

Kako je saopćila hrvatska policija, tokom postupanja nije bilo ozlijeđenih osoba. 

U pomenutom naselju u subotu je došlo do obiteljskog nasilja tokom kojeg je počinitelj uputio nekoliko hitaca i prema djelatnicima policije, nakon čega se s ručnom bombom zatvorio u stan.

U Policijskoj postaji Beli Manastir zaprimljena je dojava o obiteljskom nasilju u mjestu Šećerana, saopćila je policija.

"Dolaskom na mjesto događaja počinitelj (1982.) je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima te prijetio da će aktivirati ručnu bombu. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a nakon čega se sam zatvorio u stan. Članovi obitelji koji stanuju na istoj adresi nalaze se na sigurnom, a na mjesto događaja upućena je Specijalna jedinica policije Osijek i pregovaranje je u tijeku", saopćeno je u nedjelju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije