Poznati detalji stravičnog zločina na parkingu

Radiosarajevo.ba
Poznati detalji stravičnog zločina na parkingu
Dvije osobe ubijene su iz vatrenog oružja na parkiralištu kod trgovine u varaždinskom Nedeljancu.

Pronađeni su u automobilu kod trgovačkog centra Kitro u Varaždinskoj 25c u subotu ujutro, javljaju Varaždinske vijesti.

"Radi se o muškoj i ženskoj osobi, a obje su ubijene iz vatrenog oružja. Sve okolnosti i identitet još se utvrđuju", kazali su Varaždinskim vijestima u varaždinskoj policiji.

Uviđajem je utvrđeno da je muškarac S. M. (41) ubio svoju 18 godina mlađu djevojku M. S. (23) iz Margečana hicima iz vatrenog oružja, a potom je presudio i sebi. Kako pišu Varaždinske vijesti, djevojka je radila u trgovačkom centru pred kojim je izgubila život.

"Kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno, 23-godišnja djevojka i 41-godišnji muškarac dovezli su se osobnim vozilom na navedeno parkiralište oko 6 sati. Očevidom koji je proveo zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske, utvrđeno najvjerojatnije muškarac hicem iz vatrenog oružja usmrtio prvo djevojku, a potom i sebe", izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

Njen dečko to jutro ju je odveo na posao i prije nego što je izašla iz auta, iz zasad neutvrđenih razloga, je izvadio pištolj i pucao u nju.

Iza nesretne djevojke ostalo je petogodišnje dijete.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije