Poruka supruge ubijenog Ivanovića: "Pucali su u moje srce, u Bogdanovog tatu"

Radiosarajevo.ba
Poruka supruge ubijenog Ivanovića: "Pucali su u moje srce, u Bogdanovog tatu"
Facebook / Milena Ivanović
Nakon likvidacije Olivera Ivanovića koja se desila jučer ujutro ispred prostorija njegove stranke, supruga Milena je sinoć ostavila poruku na društvenim mrežama.

"Pucali su u moje srce, moju ljubav, radost. Pucali su u Bogdanovog tatu. Pucali su u sve nas. U slobodu, Srbiju! Mirno spavaj voljeni moj. Oni koji su ovo uradili sigurno neće!"

I sestra Olivera Ivanovića, Nataša Ivanović Ilić, na svom Twitter profilu objavila je emotivnu poruku za svog stradalog brata.

"Nisu bile dovoljne molbe... ni suze... ni ubeđivanja... ništa nije bio dovoljan argument. 'Pa vi biste se iz porodice stideli mene, ako bi se povukao!' Ne, oči moje! Ponosni smo što smo te takvog imali. Zna li Srbija kakvog je junaka izgubila", napisala je Nataša. 

Podsjećamo, Oliver Ivanović ubijen je jučer ujutru ispred prostorija svoje stranke sa šest hitaca u grudi. Podlegao je povredama ubrzo nakon ranjavanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije