Porodični čovjek i vjernik: Najsiromašniji HDZ-ovac u središtu seks skandala

Radiosarajevo.ba
Porodični čovjek i vjernik: Najsiromašniji HDZ-ovac u središtu seks skandala
net.hr / Saborski zastupnik u Hrvatskoj Franjo Lucić
Saborski zastupnik u Hrvatskoj Franjo Lucić našao se usred velikog seks skandala, ekskluzivno otkriva portal Net.hr, nakon što je procurila njegova razmjena intimnih fotografija s ljubavnicom.

Eksplicitne fotografije jednog od najmoćnijih HDZ-ovaca, koje portal Net.hr ekskluzivno donosi, Lucić je tokom godina razmjenjivao s neimenovanom ljubavnicom.

Kako pišu dalje, Franjo Lucić je u višegodišnjem braku, a na svoju suprugu prebacio je dio poslovanja nakon što se našao u pravosudnim neprilikama.

Dio selfija koje je obnaženi Lucić slao ljubavnici snimljen je u izuzetno luksuznom hotelu, s mramornim kupaonicama, raskošnom spavaonicom, kristalnim lusterom, noćnim ormarićima s ekskluzivnim dizajnerskim potpisom Versace i skupocjenim dizajnerskim detaljima.

Franjo Lucić istaknuti je pripadnik tradicionalne struje HDZ-a, a mediji ga navode kao jednog od protivnika Istanbulske konvencije unutar vladajuće stranke. Često se poziva na porodicu, vjeru i domovinu, piše portal Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije