Pored jezera našli tijela petorice mladića

Radiosarajevo.ba
Pored jezera našli tijela petorice mladića

Stravičan zločin
potresao je Makedoniju. Naime, u četvrtak oko 22.30 sati, pored obilaznice u okolici Skopja, pronađena su beživotna tijela petorice mladića u dobi od 18 do 20 godina. Makedonska će policija uskoro objaviti detaljnije informacije o ovom zločinu.

Navodi se da mladići imaju od 18 do 20 godina i da su svi najvjerojatnije makedonske nacionalnosti, ali se ne navodi identitet preminulih niti bilo kakvi drugi detalji. Neki makedonski mediji navode da su na mjestu tragedije pronađene čahure, te da su mladići upucani, prenosi Net.hr.

Ljudi iz sela Creševo, koji žive najbliže mjestu ubistva, izjavili su da su tijela pronađena kod umjetnog jezera blizu obilaznice i da su mladići tamo najvjerojatnijebili na pecanju.

U neposrednoj blizini tijela nađena su i dva automobila na kojima su bila otvorena vrata. Mjesto ubojstva je pod strogom policijskom zaštitom, a policijska istraga je u toku.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije