Užas u Srbiji: Političar se polio benziom i zapalio ispred policijske stanice

3
Radiosarajevo.ba
Užas u Srbiji: Političar se polio benziom i zapalio ispred policijske stanice
Foto: Facebook / Srbijanski političar se zapalio ispred Policijske stanice

Jedan muškarac teško je povrijeđen kada se u četvrtak, 14. septembar rano ujutro polio benzinom i zapalio u dvorištu Policijske stanice u Topoli.

Policajci su intervenirali i ugasili vatru, a muškarac je s teškim povredama i opeklinama odvezen u Univerzitetski klinički centar Kragujevac.

Tragovi vatrene buktinje vidljivi su na prolazu između policijske stance i Centra za socijalni rad u Topoli, te je to i najverovatnija lokacija na kojoj je ovoj muškarac pokušao sebi da oduzme život.

Denis Bećirović otputovao u Egipat: U Kairu ga dočekao Ahmed Issa

Denis Bećirović otputovao u Egipat: U Kairu ga dočekao Ahmed Issa

Narodni poslanik iz Topole, Dragan Jovanović, na Facebook profilu potvrdio da je povrijeđeni muškarac odbornik u Skupštini opštine Topola i da u lokalnom parlamantu predstavlja Grupu građana.

Prema njegovim saznanjima obornik je prije tog incidenta bio u policijskoj stanici i navodno vređao policijske službenike.

D. M. (53), odbornik koji se rano juros zapalio u neposednoj blizini policijske stanici u Topoli, u teškom je zdravstvenm stanju i vitalno je ugrožen, potvrđeno je u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu, pišu srbijanski mediji.

Muškarac iz Topole koji je, kako se sumnja, pokušao samoubistvo samazapaljenjem, s teškim povredama primljen u UKC Kragujevac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije