Policiji skandiraju "Ustaše, ustaše": Objavljeni snimci hapšenja u Budvi

Radiosarajevo.ba
Policiji skandiraju "Ustaše, ustaše": Objavljeni snimci hapšenja u Budvi

Policija je rano jutros privela nedavno smijenjenog predsjednika Opštine Budva Marka Carevića i smijenjenog predsjednika Skupštine opštine Budva Krsta Radovića, izvještava RTCG.

Ispred zgrade policije u Budvi gdje se nalaze nedavno smijenjeni rukovodioci Opštine i Skupštine opštine tog grada okupili su se građani. Na društvenim mrežama objavljeni su snimci hapšenja, a vidi se i veliki broj građana koji policiji skandiraju "Ustaše, ustaše".

Kako prenosi RTV Budva, pored Carevića i Radovića, uhapšeni su i menadžer Opštine Milo Božović, sekretar Sekretarijata za investicije Mladen Mikijelj, šef Kabineta predsjednika Opštine Nikola Jovanović, kao i Carevićev brat i sin. Policija je, kako su kazali, odbornika DF-a Đorđija Vujovića iznijela iz zgrade i on je takođe uhapšen.

Prije hapšenja, policija je, dodaju, pokušala da u zgradu Opštine uvede Upravnu inspekciju.

"Policija je upotrijebila hemijska sredstva, a polomljena su i stakla na zgradi Opštine", RTCG prenosi ono što izvještava RTV Budva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije