Policija stigla do kuće osumnjičenog za ubistvo Danke (2): Pretražit će septičku jamu

0
Radiosarajevo.ba
Policija stigla do kuće osumnjičenog za ubistvo Danke (2): Pretražit će septičku jamu
Foto: Telegraf.rs / Nastavljena potraga za tijelom djevojčice

U selu Zlot, ispred kuće Dejana D. (50), osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) nalazi se policijsko vozilo, kao i cisterna za isušivanje septičke jame koja je upravo stigla na mjesto događaja, javlja reporter Telegrafa.

Policija je privela R. D. (73) i D. D. (40) zbog postojanja osnova sumnje da su Dejanu D. (50) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premjesti tijelo djevojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Oni se sumnjiče da su, najverovatnije 28. marta ove godine pomogli osumnjičenom da prebaci tijelo djevojčice na drugu lokaciju.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Podsjetimo, kako je danas za TV Prva potvrdio načelnik UKP-a Ninoslav Cmolić danas će biti ponovo biti pretražene kuće osumnjičenih, ali i šira okolina.

"Biće pretražene septičke jame, ići ćemo i na groblje. Ima mnogo lokacija koje ćemo danas obići", rekao je Cmolić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije