Policija Hrvatske i Srbije zaplijenila 300.000 eura droge

Radiosarajevo.ba
Policija Hrvatske i Srbije zaplijenila 300.000 eura droge

U zajedničkoj akciji srbijanske policije i Ureda za suzbijanje organiziranog kriminala (USKOK) Hrvatske u Novom Sadu je uhićena četveročlana međunarodna skupina kriminalaca kod kojih je zaplijenjena droga vrijedna oko 300.000 eura, priopćilo je u nedjelju ministarstvo unutarnjih poslova Srbije, javlja Fena.

Kako se navodi u priopćenju, uhićeni su Mladen K. (44) iz Novog Sada, Stanoje M. (43) iz Futoga, Dejan M. (37) iz Šapca i Jova S. (45) iz Čuruga, a policija kao vođu tereti Mladena K. sumnjičeći ga da je organizirao ovu kriminalnu skupinu koja se bavila prodajom amfetamina, kokaina i hašiša na području Novog Sada, Šapca i teritoriju Njemačke i Nizozemske, unazad oko tri mjeseca. 

Pretresom automobila, stanova i prostorija koje koriste osumnjičeni zaplijenjeno je 8,5 kilograma amfetamina, 111 grama hašiša, 70 grama heroina, pištolj 'browing' i streljivo, a oduzeta su i dva automobila, kamion, 5.200 eura te oko tisuću eura u kunama, dinarima u funtama. 

Droga je, prema neslužbnenim saznanjima, nabavljana u Nizozemskoj, a policija procjenjuje da je vrijednost zaplijenjenih narkotika na ulici oko 300.000 eura. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije