Pokušao pobjeći od policije: Skočio sa sprata kuće i poginuo

0
Radiosarajevo.ba
Pokušao pobjeći od policije: Skočio sa sprata kuće i poginuo
Foto: Hina / Hrvatska Policija / Ilustracija

Od povreda zadobivenih u skoku s prvog sprata porodične kuće u okolici Našica smrtno je stradao 47-godišnjak kojeg je policija, po sudskom nalogu, trebala privesti u zatvor u Zagrebu, izvijestila je u utorak, 23. aprila, osječko-baranjska policija.

U policiji kažu da su u utorak ujutro, nešto poslije sedam sati, službenici policijske postaje Našice pokušali "realizirati dovedbeni nalog" koji je osječki Županijski sud raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu, prenosi Hina.

Međutim, nakon što su mu policajci saopćili razlog dolaska, 47-godišnji muškarac pokušao je pobjeći te je skočio s prvog sprata poročine kuće, nakon čega je hitno prevezen u našičku Opću županijsku bolnicu gdje je preminuo od zadobivenih povreda.

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

Temeljem naloga osječkog županijskog državnog advokata uviđaj na mjestu događaja obavlja ekipa PU osječko-baranjske, napominju u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije