Pogledajte dešavanja: Objavljen snimak Čede Jovanovića i policije nakon incidenta

4
Radiosarajevo.ba
Pogledajte dešavanja: Objavljen snimak Čede Jovanovića i policije nakon incidenta
PrtScr / Scena nakon incidenta

Lider srbijanskog LDP-a Čedomir Jovanović sinoć je oko 22 sata, kako su javili mediji, napravio incident u jednom restoranu brze hrane na Novom Beogradu.

Navodno je demolirao restoran, no Jovanović navodi da je reagirao jer su ga napali navijači. 

"Sve je snimljeno, neka se gleda. Baš me briga šta pišu tabloidi, neka slave te huligane, ali se neću sklanjati sa puta. Ovde živim", objasnio je lider LDP.

Govoreći o incidentu, potvrdio je da je razbio izlog i naveo da ovaj atak nije prvi: "Ovo nije prvi... Redovno me čekaju kao i sinoć. Bacio sam stolicu u staklo, jesam. Jer oni samo taj jezik razumeju, nijedan drugi. Ovo je problem, a nije problem Beton hala... to ne može da očekuje od mene. Nisam došao kod njih, oni su došli kod mene. Nek me zaobizlaze na ulici, ne interesuje me. Da me nisu napali, ne bi bilo ničega."

A, sada se pojavio i snimak na kom se vidi kako poznati političar galami na policiju koja je došla na mjesto događaja.

Kako se moglo čuti, Jovanović i tu navodi da su za sve krivi navijači Crvene zvezde.

Na snimku se čuje i kako Jovanović galami na policiju: "Gasi ta svetla bre, je*** vam mater! Deca mi spavaju ovde, breži žre u pi*** materinu!"

Jovanović je oko 23 sata odvezen patrolnim džipom u policijsku stanicu Novi Beograd, a za njim je odmah potom krenula i njegova supruga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije