Pogledajte snimak užasa i autobus među djecom koji je zaledio region

1
Radiosarajevo.ba
Pogledajte snimak užasa i autobus među djecom koji je zaledio region
Foto: Twitter / Pojavile se nove snimke prolaska autobusa kroz dječije igralište u Zemunu

Novi snimak autobusa koji je uletio u dječije igralište u Zemunu pojavio se na društvenim mrežama u Srbiji.

Na Twitteru je u petak postavljen video stravične nesreće u kojem se, iz drugog ugla sa nadzorne kamere, vidi prolazak vozila gradskog prijevoza kroz dječije igralište... 

Autobus na liniji 45 nešto prije 14 sati uletio je u dječiji parkić u Krajiškoj ulici u Zemunu, a u ovom incidentu povrijeđeno je pet osoba, od kojih četvoro djece.

Ovo je koliba gdje je mala Danka nestala: Policija blokirala prilaz, rade na raščišćavanju prostora

Ovo je koliba gdje je mala Danka nestala: Policija blokirala prilaz, rade na raščišćavanju prostora

Mališani koji su povrijeđeni, njih četvoro, prebačeni su u beogradsku dječiju bolnicu u Tiršovoj, dok je vozač autobusa uhapšen i nalazi se na ispitivanju. 

Podsjećamo, na Twitteru je također u petak objavljen i jeziv snimak na kojem se vidi kako je jedan mališan samo pukom srećom, u milisekundi uspio da izbjegne udar autobusa.

Osim toga, nadzorna kamera smještena u blizini mjesta nesreće snimila je i reakciju majke koja je potrčala da spasi dijete ispred vozila koje mu se približavalo.

Na veliku sreću njegovih roditelja, mališan sa videa je prošao bez povreda, te je uplašeno otrčao, dok su ostali ljudi sa nevjericom u očima posmatrali autobus i gotovo uništen park za djecu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije